Ouders

Ik zie dat ouders van adolescenten soms worstelen met wat hun adolescent bij hen teweeg brengt. Je herkent soms je eigen kind niet meer, soms herken je jezelf niet meer in de manier waarop je reageert op hem (hen). Of, je hebt zelf een weg van persoonlijke ontwikkeling afgelegd en merkt dat je niet de ouder bent geweest die je had willen zijn. Nu ben je in een dynamiek verzeild geraakt die je graag wilt ombuigen, maar hoe dan?

Adolescentie wordt vaak omschreven als een pittige periode. Je weet wel “Kleine kinderen, kleine zorgen. Grote kinderen, grote zorgen.” Het is mijn missie om jou specifiek te ondersteunen in deze heftige periode. Dit kan omdat je ziet dat je kind worstelt en je voor jezelf manieren zoekt om er voor je kind te kunnen zijn. Dit kan ook omdat je merkt dat je kind bij jou oude zaken triggert waarin dat jij wil leren zorg dragen voor jezelf en de andere.

Ik school mij voortdurend bij omtrent ouderschap en adolescentie. De begeleiding hier is eveneens gebaseerd op ACT en trainingen in zelfcompassie voor ouders.

Ik bied ondersteuning aan voor ouders zodat zij een liefdevolle context kunnen bieden voor de storm waarin hun kind vertoefd wanneer het de queeste die de adolescentie is doorgaat.

“Don’t force your children into your ways, for they were created for a time different from your own.” – Plato

Het is echt mijn missie om u zo te ondersteunen dat:

En nog zo veel meer.. .

Contacteer mij via de wachtlijst of via mail wanneer je hierin graag begeleiding wilt.

Testimonials

Fijne feedback

Lise – 20 jaar
Read More
Bedankt om me te laten groeien.
Bedankt om met mij op zoek te gaan naar de persoon die ik wil zijn.
Bedankt om mij te helpen met het worden van de persoon die ik wil zijn.
Bedankt voor al uw geduld.
Bedankt voor alles wat je voor me doet.
Janne - 12 jaar (ACT4Kids traject)
Read More
Het is fijn om over iets te praten wat je dwars zit en dat je je verhaal zo kan uiten maar dat je niet veroordeelt word. Sien is goed om mee te praten en ook goed om te luisteren. Het meeste leerde ik van de uil, de boom en het hart. Ze hebben me geholpen om mijn gedachten en gevoelens te uitten en omarmen. Als tip voor wie twijfelt geeft ze het volgende mee: Ik zou zeggen dat je er nooit fouten mee maakt. Je kan op eigen tempo je verhaal vertellen. Je leert je gevoelens beter kennen.
Previous
Next