Volwassenen

Loop je als volwassene vast. Merk je dat je niet het leven leidt dat je werkelijk wilt leiden. Kan je er niet precies de vinger op leggen, maar weet je wel: ik wil het anders. Voel je dat je bereid ben om echt tot de kern door te dringen, het proces tijd te geven, klaar bent (ook al ben je hier niet zeker van) om een nieuw perspectief op jezelf en je leven, dan kan je bij mij terecht.

Mijn cliënten omschrijven mij als een veilige plaats, waar ze echt gezien worden voor wie ze zijn. Waar ze de ruimte kregen om zichzelf en hun geschiedenis echt te leren zien voor wie ze zijn en voor wat het was. Vandaaruit kwam de ruimte om echt te gaan voor wat ze willen.

Voor mij is dat het mooiste geschenk: mensen zien doen wat hun hart fluistert.

 

Bovenstaande bereik ik niet door het aanbieden van quick fixes, trukjes en stappenplannen. Elke therapeutisch proces is uniek en vraagt tijd. Ik baseer alles wat ik in de therapiekamer doe op de inzichten die ik heb vanuit  PBBT® Process Based Behaviour Therapy (PBBT®). Dit is een nieuwe vorm van psychotherapie die volledig gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten over menselijk gedrag.

Testimonials

Fijne feedback

Lise – 20 jaar
Read More
Bedankt om me te laten groeien.
Bedankt om met mij op zoek te gaan naar de persoon die ik wil zijn.
Bedankt om mij te helpen met het worden van de persoon die ik wil zijn.
Bedankt voor al uw geduld.
Bedankt voor alles wat je voor me doet.
Janne - 12 jaar (ACT4Kids traject)
Read More
Het is fijn om over iets te praten wat je dwars zit en dat je je verhaal zo kan uiten maar dat je niet veroordeelt word. Sien is goed om mee te praten en ook goed om te luisteren. Het meeste leerde ik van de uil, de boom en het hart. Ze hebben me geholpen om mijn gedachten en gevoelens te uitten en omarmen. Als tip voor wie twijfelt geeft ze het volgende mee: Ik zou zeggen dat je er nooit fouten mee maakt. Je kan op eigen tempo je verhaal vertellen. Je leert je gevoelens beter kennen.
Previous
Next